dijous, 27 de març del 2014

El dia de la poesia, un èxit a les biblioteques UNESCO

Demà farà una setmana del Dia de la Poesia, i encara no ens ha marxat de la memòria la que ens va aprendre de petits per recitar sobre una cadira... Entre vers i vers, us proposem veure què s'ha fet a les biblioteques per commemorar aquest dia:

Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat



A la Biblioteca Can Butjosa de Parets del Vallès van fer molta feina, de la mà del grup Aiguaneix de Poetes...

"Enguany aquesta diada va caure en divendres, un dia especial per a nosaltres doncs és la tarda que contem contes setmanalment. El recital va començar puntual a les 6 de la tarda. Però abans els petits rapsodes d’Aiguaneix de Poetes havien anat pels carrers del poble regalant poesies, sí, aturant a la gent que passejava o entrant als comerços per recitar-los les poesies que recitarien més tard a la biblioteca, en veu alta. A tots els donaven un punt de llibre de regal amb la seva poesia.

El recital anà a càrrec dels grup Aiguaneix de Poetes, petits rapsodes d'entre 8 i 14 anys de la nostra biblioteca Can Butjosa, i constà de dues parts diferenciades:
- Pluja d'haikus.
Recital sense interrupcions d'alguns dels haikús de Joana Raspall del llibre Instants, haikús i tankas
- Lectura de poemes escollits pels mateixos infants, de diversos llibres de la mateixa autora, de llibres per a infants i de la seva antologia poètica, Batec de paraules."

A la Biblioteca Districte 2 de Terrassa van fer un racó poètic






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada