dimarts, 23 de setembre del 2014

Tornem a la normalitat...

...i ho fem amb activitats que segur que us interessen!

A la BIBLIOTECA CAN LLAURADOR DE TEIÀ celebren la seva adscripció a la Xarxa Civil Unesco d'aquesta manera, el DIMARTS 21 d’octubre de 2014

  • 18h Hora del conte: Els tres déus i el redéu, conte tradicional afganès, a càrrec de la Nadia Ghulam. La Nadia Ghulam escoltava atentament els contes que la seva mare li murmurava a cau d'orella quan era petita a l’Afganistan. Ara els ha recopilat en el llibre: Els contes que em van curar, escrit conjuntament amb Joan Soler i Amigó. Organitzada per l’Associació UNESCO el Masnou


  • 18.30h Taller d’imaginació: Lletres en joc Jugarem amb les paraules, inventarem històries i farem creacions plàstiques, sempre enel món de la imaginació.És una activitat basada en l’obra de Gianni Rodari, pedagog i escriptor, que duraràd’octubre a juny, el tercer dimarts de cada mes, després de l’Hora del Conte.En aquesta obra Gianni Rodari ens diu: ““Tots els usos de la paraula per a tothom”” emsembla una bona divisa, d’un to democràtic bonic. No pas perquè tots siguin artistes,sinó perquè ningú no sigui esclau”Aquest taller es du a terme el tercer dimarts de mes de 18.30 a 19.15 h. d’octubre a juny (primer trimestre – setembre, octubre, novembre).Activitat adreçada a nens i nenes que cursin 1r de primària. Màxim 15 alumnes amb inscripció prèvia a b.teia@diba.cat o bé 93 555 01 04 i que tinguin el carnet de la biblioteca.


  • 19.30h Presentació del segon llibre de la Nadia Ghulam: Contes que em van curar (amb venda inclosa). Amb aquesta obra la Nadia Ghulam recupera els contes que la seva mare li explicava a l'Afganistan. Són relats orals tradicionals afganesos. Sense llibres i sense possibilitat d'anar a l'escola, aquestes narracions van ser l'única "formació" que li va donar eines per seguir endavant i superar la duresa de la dècada següent, quan durant el règim talibà va haver de fer-se passar per noi. El llibre l’ha escrit conjuntament amb l’escriptor Joan Soler i Amigó. Activitat organitzada per l’Associació UNESCO el Masnou


A la BIBLIOTECA COMARCAL DE BLANES també han preparat diverses activitats pensant en els valors UNESCO
  • Dimecres 1 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la sala Roberto Bolaño: Xerrada informativa sobre els Tràmits d’Estrangeria a càrrec de la Creu Roja Blanes –Lloret de Mar- Tossa de Mar.
  • Divendres 10 d’octubre, a les 2/4 d’11 del matí, a la sala infantil: Nascuts per Llegir Globus de Colors amb Contes Roger. Activitat per als més petits de la Biblioteca. No cal inscripció.
  • Dimarts 21 d’octubre a les  8 del vespre, al 1r pis: Conferència d’AulaBlanes al 1r pis de la Biblioteca: Jugar i prou? Una mirada educativa del joc amb el Sr. Claudi Yoldi de Ludus Mundi.
  • Divendres 30 d’octubre, a les 5 de la tarda el primer grup i a les 2/4 de 7 de la tarda el segon grup, a la sala Roberto Bolaño: Taller de plastilina Un món de Bolets amb Artiscle Creacions. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada